dijous, 8 de desembre del 2011

Mercat Medieval de Vic

La ciutat de Vic acull una de les cites més importants del calendari vigatà, el Mercat Medieval. Un mercat organitzat per l’Ajuntament de Vic, a través de d’Institut Municipal i Economia de Vic (ImpeVic).

El Mercat Medieval de Vic és una proposta lúdica i cultural que ofereix als seus visitants una gran varietat de productes i activats de tot tipus. El casc antic, un dels llocs més emblemàtics de la ciutat, es converteix en l’escenari perfecte per passejar, comprar i gaudir dels espectacles.

El gran nombre d’expositors i la gran afluència de públic que any rere any visiten la ciutat per aquestes dates són una demostració més que el Mercat Medieval és un dels mercats més consolidats i és per això que des de l’ImpeVic no s’estalvien esforços perquè l’edició d’enguany torni a ser un èxit.

Un dels atractius del mercat són els artesans que fan demostracions d’antics oficis així com també els firaires que ofereixen productes de tota mena: coques i pa acabats de fer, productes tèxtils, objectes decoratius, joguines per la quitxalla, sabons i perfums fets artesanalment i moltes coses més que ajudaran a transportar al visitant a l’edat medieval.

Espectacles, productes, bestiar i gastronomia... Tot està a punt perquè tant petits com grans puguin emergir-se durant quatre dies en un autèntic Mercat Medieval.

1 comentari:

malVIatge ha dit...

molt bona Queralt. Precisament, avui hi hem estat, també gaudint d'un bon dia amb càmera ;-))
Una abraçada